Pulpe de rata la cuptor

de CameliaR in Rata, 29 Noi 2015 | 22020 vizualizari

 

Astazi am pregatit pulpe de rata la cuptor. Ca si garnitura am folosit cartofi la cuptor pe care i-am preparat odata cu carnea de rata. O sa observati in poza cu ingredientele necesare si un pahar cu paste. :)) Nu-l bagati in seama, deoarece a fost uitat acolo. :)

 

INGREDIENTE

  • 2 pulpe de rata
  • 3 cartofi
  • 3 catei de usturoi
  • 200 ml fond de pui
  • 2 foi de dafin
  • sare
  • piper
  • praf de usturoi
  • cateva frunze de patrunjel
Portii: 2
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpe de rata la cuptor:

Pentru inceput am parlit putin pulpele, le-am spalat si apoi le-am crestat cu un cutit cu zimti. Presar deasupra lor piper, praf de usturoi si sare. Preincalzim cuptorul la 220 grade C. Curatam cateii de usturoi iar cartofii ii taiem in sferturi. Punem cartofii in tava si deasupra lor punem cele 2 pulpe de rata. Adaugam cele 2 foi de dafin, frunzele de patrunjel, cei 3 catei de usturoi si fondul de pui. Introducem tava in cuptor si o lasam timp de o ora la 180 grade C. Pofta buna!

TIPS-URI

1

Pentru fondul de pui eu am folosit 200 ml de apa fierbinte, si un cubulet Knorr de pui.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe de rata la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

TOP
utilizatori

laura_n

3385 puncte

Rocsi

2610 puncte

Constelatialeu

2522 puncte

Catalina L

1978 puncte

oanapl

1227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Pulpe de rata la cuptor